1. Home
  2. >
  3. Zöldség vetőmagok>
  4. Retek>
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo view-3 L
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo front L
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo view-2 L
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo view-3 L
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo front L
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo front S
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo view-2 S
BELSAY RZ F1 (39-105) product photo view-3 S

Mélypiros színű hónapos retek fólia alatti termesztésre, kimagasló peronoszpóra rezisztenciával.

Tekintse meg a fajta további részleteit
Érdeklődik a fajta iránt? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével és mi a lehető leghamarabb jelentkezünk Önnél.
Kérjük, itt fejtse ki részletesen a kérdését.

A Rijk Zwaan elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, és csak arra használjuk fel kapcsolatfelvételi adatait, hogy tájékozódjon a Rijk Zwaan termékeiről, szolgáltatásairól, a kapcsolódó információkról, valamint a kereskedelmi és marketingtevékenységekről. Kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat arról, hogyan használjuk fel adatait. Az alábbi elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy Rijk Zwaan tárolja és feldolgozza a fent megadott személyes adatokat.

Részletek

Fajtanév
BELSAY RZ F1 (39-105)
Bevezető szám
39-105 RZ F1
Leírás

Mélypiros színű hónapos retek fólia alatti termesztésre, kimagasló peronoszpóra rezisztenciával. Szabadföldre áprilistól szeptember közepéig, hajtatásba késő tavasszal, nyár elején, valamint kora őszszel vetve használható. Szortimentünk egyik legmegbízhatóbb fajtája. Lombozata nem túl nagy, mutatós, ezáltal könnyen csomózható. Gumója 40 mm-ig pudvásodásra nem hajlamos, színe élénk, hűtve tárolás során sem fakul. Áruházi értékesítésre kimondottan ajánlott fajta, mely alkalmas kézi és gépi betakarításra egyaránt.