Content highlight_Sweet Palermo award 2024

News - 14-06-2024

Komoly elismerésben részesültek édes paprikafajtáink

A Rijk Zwaan Sweet Pepper márkái komoly elismerésben részesültek A múlt héten a Rijk Zwaan Tatayoyo és Sweet Palermo márkái magas szintű elismerést kaptak a Nemzetközi Ízek Intézetétől (ITQI). A több neves séfből álló, köztiszteletben álló ITQI zsűrije magas pontszámmal jutalmazta a Rijk Zwaan termékeit. A Tatayoyo a legmagasabb, háromcsillagos minősítést kapta kivételes megjelenéséért, illatáért, kiemelkedő ízéért és állagáért. A Sweet Palermo szintén kiváló pontszámot kapott, a sárga hegyes paprika ugyancsak három csillagot érdemelt ki. Ez az elismerés tökéletesen illeszkedik a Rijk Zwaan stratégiájához, hogy ezeket a termékeket olyan márkával lássa el, amely lehetővé teszi a fajták előnyeinek megismertetését a teljes ellátási láncban.

A Tatayoyo kivételes ízét ITQI-díjjal ismerték el

A több, mint 20 élvonalbeli séfből álló ITQI zsűrije immár másodszor ítélte oda a Tatayoyo-nak a lehető legmagasabb minősítést. Ez a rangos elismerés igazolja a Tatayoyo különleges ízét, amely megkülönbözteti a többi snackpaprikától. A Tatayoyo fajtát az is megkülönbözteti más paprikáktól, hogy mérete praktikus, így, akárcsak egy alma, tökéletesen alkalmas útközbeni fogyasztásra, vagy étkezések közötti egészséges nassolnivalónak.

A színes Sweet Palermo termékcsalád

Míg a Tatayoyo tökéletes nassolásra, a Sweet Palermo sokoldalú felhasználhatóságával tűnik ki. A többi paprikához képest kifejezetten édes íze miatt a fogyasztók kedvence. A jól ismert piros Sweet Palermo a termékcsalád többi színével együtt 88,4%-os, 2 csillagos minősítést kapott az ITQI zsűritől, míg a sárga hegyes paprika imponáló, 3 csillagos minősítést ért el, ami azt jelenti, hogy 90% feletti pontszámot kapott. A Rijk Zwaan elégedett az eredményekkel, különösen a sárga hegyes paprika esetében, mivel tökéletesen megfelel a vállalat azon törekvésének, hogy több színt vigyen a polcokra. A fogyasztók különösen vonzónak találják a különféle színű paprikákat, ha a megszokott paprikával kombinálják.

Többet szeretne megtudni?
Ha többet szeretne megtudni a Tatayoyo-ról vagy a Sweet Palermo-ról, kérjük, forduljon a Rijk Zwaan helyi képviselőjéhez!