HU | Hero | VI24 | Our Lettuce Variety Guide 2021-2022 has been published

Hírek - 14-08-2024

Megjelent a Salátafélék fajtaajánlata 2024/2025 kiadványunk

Dinamikus átalakulás zajlik a hazai zöldségtermesztésben, ez fokozottan igaz a salátafélékre, ahol a rövid termesztési ciklus miatt a változás még gyorsabb. Ahhoz, hogy a saláta szektor az átalakulás nyertese legyen, magas szintű és szoros együttműködésre van szükség a szakma szereplői között. Ezzel együtt az is világosan látszik, hogy a legújabb technikai fejlesztéseknek, innovatív megoldásoknak, valamint legújabb fajtáknak köszönhetően lehetséges az alkalmazkodás, lehet gazdaságosan salátát termelni hazánkban. Mi több, az is megfigyelhető, hogy modernizációban élenjáró kertészek előtt új piaci lehetőségek és értékesítési csatornák nyílnak meg.

Töltse le a Saláta fajtaajánló 2024/25 című kiadványunkat!

Kiadványunkban megtalálhatja a hagyományos, jól bevált és a legújabb, fuzárium- és peronoszpóra-ellenálló salátafajtáinkat is, amelyeket a magyar piacon kínálunk. Megújult saláta fajtaszortimentünk kialakításánál főbb szempontjaink a változó kereskedelmi/fogyasztói igények, a magas stressztűrés és jó rezisztencia csomag voltak.


Ajánlatunkban fejes saláta, jégsaláta, endívia, lollo, római és tölgy saláta, batávia és egyéb salátakülönlegességeink, újdonságaink szerepelnek, köztük az egyetlen vágással készre szeletelhető, apró levelű Salanova vagy a vágás után is hosszabb ideig eltartható Knox tulajdonsággal rendelkező fajták.

Saláta termékfelelős
undefined
Saláta termékfelelős
Deme Zsolt
Területi képviselő