CS11098
BLUESUMMER RZ F1 (24-PT613) product photo front L
BLUESUMMER RZ F1 (24-PT613) product photo front L
BLUESUMMER RZ F1 (24-PT613) product photo front L
BLUESUMMER RZ F1 (24-PT613) product photo front S
Logo Blueleaf

BlueLeaf és BonDefense nyári fajta. Ernyős művelésmódra javasoljuk.

Tekintse meg a fajta további részleteit
Érdeklődik a fajta iránt? Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap kitöltésével és mi a lehető leghamarabb jelentkezünk Önnél.
Kérjük, itt fejtse ki részletesen a kérdését.

A Rijk Zwaan elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, és csak arra használjuk fel kapcsolatfelvételi adatait, hogy tájékozódjon a Rijk Zwaan termékeiről, szolgáltatásairól, a kapcsolódó információkról, valamint a kereskedelmi és marketingtevékenységekről. Kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat arról, hogyan használjuk fel adatait. Az alábbi elküldés gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy Rijk Zwaan tárolja és feldolgozza a fent megadott személyes adatokat.

Részletek

Fajtanév
BLUESUMMER RZ F1 (24-PT613)
Bevezető szám
24-PT613 RZ F1
Fajta típus
Kígyóuborka
Termék címke
Blueleaf
Rezisztenciák (HR)
CGMMV/Cca/Ccu/Px
Rezisztenciák (IR)
CMV/CVYV
Leírás

BlueLeaf és BonDefense nyári fajta. Ernyős művelésmódra javasoljuk. Nyitott lombozatú, középerős növekedési erélyű, nagy termőképességű fajtánk. Átlagos termésmérete 28-30 cm, mind darabos, mind kg-os értékesítésre alkalmas. A Bluesummer RZ legnagyobb értéke az egész szezonon átívelő stabil, magas termésminőség és a vírusokkal szembeni specifikus és általános szintű, széleskörű ellenálló képesség.