Frissen vágott az ön kényelme érdekében
A kényelem iránti növekvő igény fontos trend a friss zöldségiparban, amely katalizátorként szolgál a zöldségfogyasztás növeléséhez. A Rijk Zwaan élen jár innovatív portfóliójával, amelyet úgy terveztek, hogy a termelők és feldolgozók számára lehetővé tegye, hogy kiváló friss vágott megoldásokat nyújtsanak, amelyek megfelelnek a fogyasztók változó igényeinek.
Speciális tulajdonságok
Friss és vonzó
A betakarítás utáni összes szempontra összpontosít, biztosítva a hosszabb eltarthatóságot, fenntartva a friss megjelenést, megakadályozva a hervadást, rothadást, színkontrasztot és elszíneződést. A vonzó textúrák és ízek előtérbe helyezése.
Könnyű feldolgozás és kezelés
Robusztus teljesítményre tervezett termények: Fajtáink olyan tulajdonságokkal büszkélkedhetnek, mint a tömör bordák a salátáknál, a Knox™ késleltetett rózsaszínűvé válás és a felálló növekedésű bébi levélfajták, amelyek biztosítják a mechanikus betakarítási, vágási, mosási és szárítási folyamatok során a rugalmasságot.
Hulladékcsökkentés
Az élelmiszerpazarlás megszüntetése az ellátási lánc egészében az egészséges terméssel és a rezisztencianemesítéssel kezdődik, ahogyan azt a salátánál Fusarium Defense esetében láthatjuk, az egyes gyümölcsök jobb felhasználhatósága, ahogyan azt a dinnye esetében láthatjuk, és a hosszabb eltarthatóság, ahogyan azt a Knox mutatja, így a fogyasztóknak több idejük marad a friss saláta élvezetére.
A legjobb frissen vágott minőség frissen vágott minőség
A zöldségfeldolgozó vállalatoknak különös érdeke a hulladék csökkentése, az eltarthatósági idő meghosszabbítása, a könnyebb kezelhetőség elősegítése és a vonzó megjelenés biztosítása. A nemzetközi convenience (kényelmi) ágazatban a Rijk Zwaan innovatív és megoldásorientált partnerként ismert. Különösen a fejes saláta esetében jelentős trend a gépi betakarítás, amely kiküszöböli a gyári feldolgozás szükségességét. Együttműködő döntéshozatal kérdése
A megfelelő fajta kiválasztása közös döntéshozatali folyamat. A nemzetközi convenience (kényelmi) szakértői hálózatunkon keresztül aktívan cserélünk ismereteket partnereinkkel. A sikeres végtermék biztosítása érdekében a technikai szempontok ugyanolyan fontosak, mint a fajta színe, íze, mosásra való alkalmassága vagy eltarthatósága. Az olyan tényezők, mint a magas terméshozam és a munkaerő-barát termesztés szintén befolyásoló szerepet játszanak. Frissebb saláta Knox™ fajtákkal
Bemutatkozik a Knox™ – egy természetes jellemző, amely nemcsak késlelteti a saláták rózsaszínesedését, hanem meghosszabbítja az eltarthatósági időt és csökkenti a hulladékot. A 2015-ben bevezetett termékkel mostantól salátafajták teljes választékát kínáljuk, amelyek ideálisak különböző fogyasztásra kész salátákhoz.
Egy vágás, kész Salanova® saláta
A saláta, amely forradalmasította a salátazacskók tartalmát, aprított darabokból friss, vonzó, színes, ropogós, egész levelekké alakítva azokat, kis vágási felülettel.