XX | Content highlight | VI24 | Solutions | Rugose Defense | Why choose

News - 01-09-2024

Ismerje meg high-tech talaj nélküli termesztéshez ajánlott paradicsomfajtáinkat!

A Rugose Defense™ fajták használata a paradicsomtermesztés jövőjébe történő befektetést, termésbiztonságot és az ágazat fenntarthatóságához való hozzájárulást jelenti. Az új fajták használata nem csak a paradicsom barna termés-ráncosodás vírusa elleni rezisztencia miatt fontos, hanem a rugalmasságról, a magas termésmennyiségről, a korábbi fajtáknál megismert kiváló minőségről és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségről szól a kertészetben. Olvasson többet a Rugose Defense™ megoldásról!

Ismerje meg Rugose Defense™ (TOBRFV-ellenálló) paradicsomfajtáinkat!

A zöldségtermesztés dinamikusan változó világában az innováció a kihívások leküzdésének kulcsa, mint ahogy a Rijk Zwaan paradicsomfajtái is bizonyítják ezt. A Rugose Defense™ típusú, nagy ellenálló képességű hibridek a paradicsom barna termésráncosodás vírus (ToBRFV) elleni küzdelemben jelentenek áttörést, és megbízható megoldást kínálnak a termés védelmére a profi kertészetek számára.

A Rugose Defense™ termékcímke számos paradicsom típust ölel fel, köztük a mini szilva, a cherry, a koktél és a fürtös fajtákat, amelyek mindegyike arra lett nemesítve, hogy normál vírusnyomás mellett jelentősen korlátozza a ToBRFV szaporodását és terjedését. Ezeket a fajtákat gondosan tesztelték gyakorlati körülmények között is, és bebizonyosodott, hogy a rezisztenciaszint csökkenése nélkül kombinálhatók az összes kereskedelmi forgalomban kapható alanyfajtával, ami biztosítja az egyenletes, megbízható teljesítményt különböző termesztési rendszerek esetén.

Ismerjék meg ezeket az innovatív fajtákat, és támogassák a jövőben is az egészségesebb és biztonságosabb élelmiszertermelést eredményező fejlesztéseket!

Hi-tech hajtatási növények
undefined
Hi-tech hajtatási növények
Tornyai Tibor
Területi képviselő